Wyszukiwarka noclegów

Przyjazd
Wyjazd

Opinie

Dramat, smród i ubóstwo! Grzyb na ścianie, wilgoć, syf na zewnątrz i w środku. Właściciele wymagali przedpłaty 30%, która została uiszczona, a następnie po dotarciu na miejsce wymagali całej kwoty i dopiero wtedy można było liczyć na udostępnienie pokoju. To co zobaczyłyśmy po wkroczeniu do "Willi"- DRAMAT (jak na załączonych zdjęciach), o zwrocie pieniędzy i rezygnacji z pobytu nie ma mowy, bo według właścicieli " z rezerwacją jest wszystko w porządku". Brak kontaktu telefonicznego, a oni nie pojawiają się w zagrzybiałym domu. Jedna gwiazdka to stanowczo za dużo, dodatkowo mam wrażenie, że Ci państwo sami wystawili sobie jedyne pozytywne opinie. Sanepid jest już powiadomiony o zaistniałej sytuacji i warunkach noclegowych. Zwrot pieniędzy odbędzie się tak czy inaczej, choćby drogą sądową.
ZDJĘCIA KATASTROFY W LINKU: https://drive.google.com/drive/folders/19wXqKvHXAzJoxZVKjrNFYqd57wZjzsnv?usp=sharing

, Lublin, 30 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Dramat, smród i ubóstwo! Grzyb na ścianie, wilgoć, syf na zewnątrz i w środku. Właściciele wymagali przedpłaty 30%, która została uiszczona, a następnie po dotarciu na miejsce wymagali całej kwoty i dopiero wtedy można było liczyć na udostępnienie pokoju. To co zobaczyłyśmy po wkroczeniu do "Willi"- DRAMAT (jak na załączonych zdjęciach), o zwrocie pieniędzy i rezygnacji z pobytu nie ma mowy, bo według właścicieli " z rezerwacją jest wszystko w porządku". Brak kontaktu telefonicznego, a oni nie pojawiają się w zagrzybiałym domu. Jedna gwiazdka to stanowczo za dużo, dodatkowo mam wrażenie, że Ci państwo sami wystawili sobie jedyne pozytywne opinie. Sanepid jest już powiadomiony o zaistniałej sytuacji i warunkach noclegowych. Zwrot pieniędzy odbędzie się tak czy inaczej, choćby drogą sądową.
ZDJĘCIA KATASTROFY W LINKU: https://drive.google.com/drive/folders/19wXqKvHXAzJoxZVKjrNFYqd57wZjzsnv?usp=sharing

, Lublin, 30 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Spędzilismy miniony weekend na polu namiotowym Już od samej bramy wjazdowej witał nas przesympatyczny, szczerze uśmiechniety właściciel Pan Wiesław. Miejsse bardzo urokliwe, z przejrzysta wodą. Do plaży 50 m. Dostęp to toalet i prysznica. Ceny bardzo atrajcyjne. Polecam wszystkim.
Na pewno jeszcze sie tam wybierzemy.

, Głowno, 30 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Miejsce na wypoczynek - super ! ;) Jeden z najlepszych hoteli pod względem obsługi w jakim miałam okazję być! Chętnie wrócę tam po raz kolejny. Bardzo blisko morza !

, Kraków, 30 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Byłam wiele razy w tym pensjonacie i ani razu sie nie zawiodłam. Zawsze obsługa, pokoje, czystośc na bardzo wysokim poziomie ;)

, Warszawa, 30 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Polecam w 100 %. Można wypocząć, do morza niedaleko, piękne widoki Latarnia morska. Czysto, wszystko jest.. Polecam rodzina z dziećmi, dzieci nie będą się nudzić.

, Jarocin, 29 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Gorąco polecamy ! Miłe i spokojne miejsce na wypoczynek a jednocześnie świetna baza wypadowa żeby pochodzić po górach. Pokoje czyste, ciepłe i przestronne z fajnie wyposażonym aneksem. Gospodarz z serduchem, zawsze uśmiechnięty i pomocny. Świetnie zadbał o klimat tego miejsca: boisko dla najmłodszych, wieczór przy blasku ogniska, sauna … Na pewno wrócimy. Pozdrawiamy serdecznie Joanna z rodziną.

, Bory Tucholskie, 29 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Miły pobyt w Solinie. Piękna okolica oraz piękne widoki, mili właściciele. Czysty i zadbany domek. Można super odpocząć, fajne atrakcje dla dzieci. Z czystym sumieniem będę polecać.
Marzena Szafrańska, Kleczew.

, kleczew, 29 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Polecamy!!!! Super miejsce . Wszędzie blisko , sklep spożywczy kilkaset metrów od domków ,w którym można kupić codziennie świeżo wędzonego, pysznego pstrąga .Do zapory 20 min spacerkiem. Duży ogród ,możliwość pogrania w siatę. Domki czyste i wygodne, w pełni wyposażone. Cicho i spokojnie. Pozdrawiamy Panią Agatę -właścicielkę !!!

, Kalisz, 29 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Przemyli właściciele, dobra lokalizacja, cena adekwatna... czego chcieć więcej. Polecam!

, Radom, 29 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Nie polecam miejsca. Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Pokój ponury , z dwuosobowego zrobiony 3 osobowy. Dostawione łóżko polowe. Brak wolnej przestrzeni.Brak możliwości korzystania z automatu który znajduje się piętro niżej podczas pobytu gości w pokoju. Pokoje nie posiadają łazienek na każdym pietrze jest 1 wspólna łazienka dla gości. W godz rannych zdarzył się brak ciepłej wody. Ogólne wrażenia poniżej krytyki.

, Środa Wielkopolska, 29 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Przyjemne Panie w recepcji, schludne pokoje, poza tym przepyszna kuchnia i świetne baseny. Polecam!

, Pilawa, 27 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Wiosną wraz ze znajomymi podróżowaliśmy po Roztoczu i trafiliśmy w gościnne progi domu pani Wiesi Nowosad w Krasnobrodzie. W wygodnej i miłej kwaterze spędziliśmy uroczy tydzień. Właścicielka jest żywą encyklopedią regionu i kompendium wiedzy o atrakcjach i osobliwościach okolic. Dla podróżujących z dziećmi ważnym może okazać się duży ogród na tyłach domu i atrakcyjna huśtawka, gdzie dzieci mogą bawić się bezpiecznie. Dla lubiących gotować na wakacjach jest wygodna kuchnia, a dla uzależnionych od tv i internetu dostęp do wielu programów i wi-fi. Szczerze możemy polecić tak miłe i urocze miejsce na cudownym i jeszcze nie zadeptanym Roztoczu Maria i Lech Wernikowie (wysłane z profilu córki)

, Poznań, 27 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

NIE POLECAM NIKOMU. OMIJAJCIE TĄ WŁAŚCICIELKE SZEROKIM ŁUKIEM.
WYSTAWIŁA NASZE BAGAŻE PRZED DRZWI I STWIERDZIŁA, ŻE NIE MOZE NAS PRZYJAC BO PRZYJEZDZA DO NIEJ WIEKSZA LICZBA OSOB. JECHALISMY CALA NOC, 9 GODZ.
OD GODZINY 7 CZEKALISMY NA POKOJ, A O GODZINIE 11 ZOSTALISMY WYRZUCENI ZA DRZWI, BEZ ZADNEGO NOCLEGU. NIE WYWIAZUJE SIE Z UMOWY, NIE SZANUJE LUDZI. NIE REZERWUJCIE U NIEJ POKOJU, BO JAK BEDZIE MOGŁA WIECEJ ZAROBIC TO I WAS WYRZUCI. W DODATKU JEST BARDZO NIEMIŁA. NIE POZWOLIŁA NAM SKORZYSTAĆ Z TOALETY, KIEDY PRZYJECHALISMY NA MIEJSCE.

, Zabrze, 27 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Właścicielka potraktowała nas odgórnie, ponieważ nasza grupa wiekowa wynosi ok. 20 roku życia. Przy próbie rezerwacji pokojów powiedziała cytując "nie jestem aż tak zdesperowana żeby udostępnić wam pokoje". Odpowiadała na moje pytania w sposób aroganicki i cyniczny. Ogólnie to nie polecem wchodzić w żaden kontakt z tą Panią. Włascicielka nie traktuje swoich klientów poważnie.

, Katowice, 25 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo miła atmosfera. Gospodarz służy pomocą w organizowaniu czasu, podpowie co można zwiedzać w okolic. Organizuje wieczory przy ognisku. Warunki bardzo dobre, nawet dla rodzin z małym dzieckiem.

, Pila, 25 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo ladny i przytulny pensjonat. Przede wszystkim świetne warunki, bardzo ale to bardzo czysto. Obsługa? przemiła i bardzo kompetentna. Pani Ela zawsze też dobrze służy radą. Blisko na wędrówki po górach. czysta pachnaca pościel. Co tu jeszcze chcieć ;) Pozdrawiam i polecam

, Kraków, 23 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

najlepszy pensjonat w którym z żoną byliśmy ,szczerze polecamy wszystko na dużym poziomie za rosądną cene i fajny widoczek z balkonu .polecam.

, września, 23 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Oj będę długo wracać myślami do urlopu w tym hotelu. Jestem strasznie zadowolona, że to tu zarezerwowałam nocleg. Całymi dniami mogłam siedzieć na plaży, bo miałam do niej parę metrów tylko, a i kilka razy udało mi się zobaczyć wschód słońca.

, Warszawa, 23 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Polecam :)
Mieszkałam z rodziną przez tydzień.
Właściciele są bardzo mili i pomocni.
W pokojach jest czysto.
Mieszkaliśmy w Studio 2.
Pozdrawiamy: Kwaśnik

, Brzeg, 23 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem
5 6 7 8 9