Wyszukiwarka noclegów
Przyjazd
Wyjazd

Opinie

Bardzo fajne miejsce ,miła i serdeczna atmosfera . Pokoje przestronne czyste i zadbane ,łazienka przy pokoju ,kuchnia dobrze wyposażona, gospodarze sympatyczni ,mili i pomocni . Gorąco polecam !!!!!!!!!!

Roman Szcz, Strumień, 1 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Może zacznijmy tak "TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WYPOCZYNKIEM I ATMOSFERĄ URLOPOWĄ"
Czytając opinie na temat tego ośrodka mam wrażenie jakby brakowało tam tylko fioletowej krowy MILKA co daje kakaowe mleko.
Wydaje mi się że te opinie(och,ach,cudownie itp) pisze najbliższa rodzina właścicieli bo z niczym takim się nie spotkałem.
Wybraliśmy się w miesiącu sierpniu ze znajomymi do tego "ośrodka" aby się troszkę odstresować. Niestety nie było nam to dane ponieważ w drugim dniu pobytu o godzinie 22:20
przyszedł właściciel i stwierdził że zachowujemy się nagannie i nie odpowiada za to jak przyjedzie policja.Tak stwierdzam cicho nie było ale nie jestem na koloniach żeby
kłaść się spać o 22:00 albo rozmawiać szeptem.Cóż rozeszliśmy się.
I oto w 4 dniu pobytu znajomi obchodzili rocznicę ślubu i nauczeni poprzednim zdarzeniem rozpoczęliśmy nasiadówkę o godzinie 16. Po toaście który został odśpiewany przypełzła
właścicielka i patrząc w dół a nie na nas stwierdziła że zachowujemy się niestosownie. No cóż opuściliśmy ten przybytek. Mógłby, jeszcze wiele na ten temat pisać ale myślę
że wystarczy.
Reasumując ośrodek znajduje się przy skrzyżowaniu dwóch głównych dróg także nie polecam wyjazdu z dziećmi i zwierzętami BARDZO WYSOKIE ZAGROŻENIE WYPADKIEM
Można zapomnieć o popołudniowych czy wieczornych spacerach gdyż drogi przy tym "ośrodku" nie posiadają chodników tylko pobocze. Doświadczył to nasz znajomy który czasowo
poruszał się na wózku inwalidzkim i parę razy miał bardzo bliski kontakt z samochodami. Kontakt z właścicielami ograniczony nam wrażenie, jakby właściciel był byłym
wojskowym a właścicielka nie lubiła ludzi i to tłumaczy ich zachowanie. A swój prywatny dom pewnie mają wybudowany z dala od ludzi.
Warunki pobytu standardowe nie adekwatne do ceny po prostu du.y nie urywa. Przygotowanie jakiegokolwiek posiłku na miejscu niemożliwe po włączeniu jednego palnika
i czajnika wybijał prąd. Jesteśmy tak zniesmaczeni tym pobytem tak że nie polecam noclegów, no chyba że jesteś starym głuchym i ledwo ruchliwym turystą.

Dominik Krupa, Ruda Śląska, 1 września 2020

Drogi niezadowolony Gościu ! Nie zgłaszał Pan żadnych niedogodności w trakcie pobytu,aż do momentu gdy została Państwu zwrócona uwaga za zbyt głośne zachowanie i zakłócanie ciszy nocnej.Naszym obowiązkiem jest dbanie o dobry i spokojny wypoczynek wszystkich Gości.Były na Państwa zachowanie skargi więc grzecznie poprosiliśmy aby Państwo zachowywali się trochę ciszej.Chyba po zwróceniu Państwu uwagi została urażona czyjaś duma? Niepotrzebnie bo wszędzie obowiązują określone zasady.A jeśli chodzi o awarię prądu to była to chwilowa przerwa w dostawie prądu niezależna od nas. Jeśli chodzi o opinie innych Gości to są jak najbardziej prawdziwe i proszę nie sugerować oszustwa bo jest to bardzo nie na miejscu.Jeśli chodzi o brak chodników w miejscowości to proszę napisać skargę do Władz Gminy Solina,nie mamy wpływu na brak chodnika w miejscowości. Pozdrawiamy

DOMKI - CHATY - POKOJE - SOLINA- DOMOWE WYŻYWIENIE, 5 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Kwatera godna polecenia. Pokoje i łazienka idealnie czyste. Spokojni i mili właściciele, bardzo blisko promu, do morza 20 min spacerkiem przez park zdrojowy.

Aga Wal, Kalisz, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Borsuczynę poznałam już kilka lat temu i cały czas wracam. Nawet teraz w czasie pandemii, bo wiem, że dbają tam o czystość a teraz to już aż nadto. Należy się 5 gwiazdek!

Jolanta Wasilewska, Szczecin, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo polecam! Cudowna Pani Stanisława, która piekła nam własny chleb i świetnie gotowała. Moją córka się absolutnie w niej zakochała. Miejsce bardzo urokliwe, na żywo jest jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo spokojnie, w sąsiedztwie wody, a Roztocze to cudowny region. Polecam wycieczki do Zwierzyńca i okolic Szumów. W tym miejscu można prawdziwie wypocząć, a Gospodyni zadba o Ciebie jak o własne dziecko. Na pewno jeszcze wrócimy!

Natalia Zielińska, Warszawa, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Piękne, zadbane miejsce, o kwadrans od centralnych atrakcji a na spokojnym, cichym osiedlu (ZALETA !!!! ), przemiła i wspierająca właścicielka, wielkie-przewygodne łóżko (mieliśmy pokój dwuosobowy). Naprawdę, WARTO!

Anna Jaskuła, ŁÓDŹ, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyściutkie, okolica rownież. Gospodyni przesympatyczna. Spokojna i cicha okolica z pieknym ogródkiem. Polecam dla rodzin jak i bez. Super baza wypadowa do zwiedzania Trójmiasta.

Magdalena Budny, Warszawa, 30 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Przepiękne miejsce w "środku ciszy". Wychodzisz z domku i dech ci zapiera. Wielkie świerki dają cień, w wodzie wielkie karpie i amury tylko czekają na twoją przynętę, a brak zasięgu i telewizora pozwala ci odciąć się od całego zła tego świata. Bogusław cieszy się każdym twoim uśmiechem, kocha ryby i grzecznych turystów. Oaza to jedno z piękniejszych miejsc na polskiej ziemi. Kto tam nie był ten tego nie zrozumie. Ja i żona wracamy za rok. Nic nie zmieniajcie, ryb dopuście, rydze pogońcie by rosły. Dziękujemy za wspaniały tydzień i już odliczamy dni do przyszłych wakacji. Wędkarzom radzę wziąć mocny sprzęt, żyłka co najmniej 0,30 podbierak też duży.

Wojciech Potocki, Warszawa, 29 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo miło wspominamy pobyt w Siedlisku. Pani Stasia bardzo życzliwa i pomocna. Spełniała nasze różne kulinarne zachcianki. Gotuje wspaniale, piecze własny chleb i przepyszne ciasta. Udzieliła wielu porad na temat zdrowego żywienia i podpowiedziała, gdzie w najbliższej okolicy kupić miód, olej, wędlinę itp. Siedlisko to miejsce dla osób ceniących spokój, piękne widoki i bliskość wszystkich atrakcji turystycznych Roztocza. Jeśli nie dałyśmy w każdej kategorii 5 gwiazdek, to tylko dlatego, że dom wydaje się jednak być nadmiernie przeładowany przedmiotami, dekoracjami i gadżetami, które nie wszystkim mogą przypaść do gustu.

Magdalena Jarczewska, Warszawa, 27 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Fantastyczne miejsce. Jest cicho, czysto, spokojnie i zielono, co w połączeniu z niezwykłą gościnnością i serdecznością gospodarzy spowodowało, że spędziliśmy świetny urlop
Asia, Darek i Kuba z Częstochowy

Kuba Biczak, Częstochowa, 27 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Jesteśmy zadowoleni z pobytu , pokój tak jak w opisie,czysto i miła obsługa.Na pewno jeszcze tam wrócimy.

Irena Zaik, Stanowice, 27 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Cenię sobie przytulne i spokojne miejsca i to właśnie takie jest. Muszę przyznać, że odpoczęłam w tym miejscu. Bardzo miło i przytulnie urządzony pensjonat. Niczego mi nie brakowało.

Nikola Litewska, Kraków, 25 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Gospodarze na MEDAL,warunki super ,cisza ,spokój woda za bramą nie trzeba leżaków wszystko jest,ławki itp..tylko odpoczywać i zwiedzać region .POLECAM,Juerk z rodziną z KOZIENIC , do zobaczenia za rok albo wcześniej...

Jurek Janiec, Jerzy Kutera, 24 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Miejsce ponownie nam się podobało. Byliśmy tutaj przez kilka dni i jesteśmy zadowoleni z pobytu. Pensjonat duży, czysty, gospodarze bardzo mili. Przyjemnie się tutaj spędza czas. Warto tu przyjechać. Polecam

Adam Rojewski, Kraków, 24 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Nocowałem w różnych miejscach i nie zawsze warunki były idealne. Muszę przyznać, że tutaj bardzo mi się podobało. Jestem zadowolony z czystego pokoju, miłej obsługi. Niczego więcej nie potrzebowałem. Polecam.

Kamil Witczak, Kraków, 24 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Przepiękne domki komfortowo wyposażone w malowniczej miejscowości z cudownymi widokami. Cisza i spokój Właściciele przemili. Wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam.

Kasia Łysy, Siemianowice Śląskie, 23 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Wszystko rewelacyjnie. Bardzo miła obsługa. Czysto i zadbany teren! Pokój ładny i czysty. Na pewno tam wrócimy bo warto! Polecam ;-)

Agata Łukaszewska, Dębica, 21 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo fajne, ładne i przyjemne miejsce. Przemiła właścicielka. Będąc tu, człowiek czuje się jak w swoim domu: komfortowo i wygodnie. Widać, że gospodyni zależy na tym, by jej goście czuli się u niej dobrze. Serdecznie polecam noclegi w tym miejscu!!!

Marta Szumna, Kraśnik, 20 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

obiekt nie wygląda tak jak na zdjęciu.
aktualnie jest to melina.

Paulina Zielińska, Łódź, 18 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

wspaniałe, urocze miejsce i przecudowni gospodarze :) polecam!!

Żaneta Kossińska, Brzeg Dolny, 17 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem
5 6 7 8 9