Wyszukiwarka noclegów

Przyjazd
Wyjazd

Opinie

Coś nie wiarygodnego!!!! Z zewnątrz taki sobie budyneczek w takim sobie rejonie Kołobrzegu, a w środku............? Rewelacja!!! Byłam z mężem i córką na 2 wypadach,/jedno nocnym i dwu nocnym/ w tym hoteliku-moteliku-pensjonacie...jak zwał, tak zwał, grunt, że pokoje czyste, zadbane, pachnące!!! z balkonami, gdzie jest stolik i krzesełka. Mieliśmy rezerwację na 3 osobowy pokój na dobę liczoną od 15-tej, standard:(, ale kiedy zadzwoniłam z trasy, że będziemy już koło 9-tej rano nie było żadnego problemu z pokojem-dostaliśmy 4 osobowy!!!, bez żadnej dopłaty od zaraz:) Pani w recepcji przemiła, już kiedy z nią rozmawiałam przez maila i przez telefon, na wszystkie moje /głupie, ale dla mnie ważne/ pytania odpowiadała z uśmiechem, spokojnie, bez irytacji:) 100%PERFEKCJONIZMU:) Śniadania, to dopiero "mastersztyk":)= 2 rodzaje żółtego sera, kilka rodzajów wędliny, serek twarogowy, papryka, oliwki, ogórek, pomidor, rzodkiewka, sok, mleko, owoce na paterze, jogurty uffff, toż to pokarmy bogów, do tego pieczywo jasne i ciemne, kawa z expresu, herbata, .......do oporu, i .......na dodatek.....jajecznica, trudno mi określić z ilu jaj, ale wydaje mi się, że z 4- i to na osobę!!! do tego naleśniki, wszystko cieplutkie, dogotowane, EXTRA:) Pani podająca owe śniadanko, spokojna, miła, uczynna, nie uciążliwa, uśmiechnięta, wyszła, abyśmy w spokoju zjedli. Parking 10 zł, ale przynajmniej brama zamykana o 23-trzeciej...W przedpokoju olbrzymia szafa commandora, lustro. W pokoju lodówka, szklanki, filiżanki, talerzyki, stół, ilość krzeseł do osób w pokoju, herbata, cukier. W łazience, ręczniki duże kąpielowe, ciepła woda, szafeczka na przybory i wieszaczki naścienne. No, nic dodać, nić ująć:) Do morza faktycznie rzut kamieniem, do centrum też niedaleko, i do wszystkich sanatorium, też tylko 2 uliczki.....Chciałam tylko nadmienić, że czytałam opinie na internecie, i w 100 a nawet w 1000% nie zgadzam się z negatywami, nie wiem, co za ludzie piszą takie dyrdymały, po prostu ile ludzi, tyle opinii, tylko szkoda, że wyssane z palca:( Ja i moja rodzinka jesteśmy pod wrażeniem i będziemy znajomym polecać ten obiekt:)

, Rypin, 18 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Byliśmy tam przez dziesięć dni po Wielkanocy.Jest dokładnie jak w opisie.Pokój z aneksem kuchennym bardzo duży ,przestronny a w łazience to tańczyć można .Wszystko nowe i czyste .Mili, pomocni we wszystkim właściciele .Polecam i szkoda że takich fajnych miejsc w tej cenie jest tak niewiele.
Wiesbadeb 2018
Krystyna Mirosław Górka

, WIESBADEN- HESJA, 15 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

W tej pięknej okolicy na pewno oderwiecie się od problemów. Sam pensjonat jest ładnie urządzony, przygotowany dla gości. Aby odpocząć na pewno warto tutaj przyjechać. Polecam ten pensjonat.

, Kraków, 10 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Nowocześnie, elegancko, rodzinnie.
Pokój standard w pełni nam wystarczył.
Pozytywne zaskoczenie zrobiło na nas jedzenie.
Różnorodność, smak..
Wyjątkowe miejsce na wypoczynek.

, Kraków, 9 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Był to nasz drugi pobyt w Kudowie i Villi Ana. Poprzednio byliśmy w wakacje w 2014 roku na przełomie lipca i sierpnia. Wtedy, ponieważ pogoda była bardzo upalna, wszystko było w porządku.
Teraz byliśmy we wrześniu (w dniach 3 – 23.09.2017), który okazał się dość kapryśny. W drugim tygodniu naszego pobytu temperatura w pokoju spadła do 16 stopni, ale mimo próśb innej grupy wczasowiczek (ja swoją prośbę w tym momencie uznałam za bezcelową), ogrzewanie nie zostało włączone. W głównym korytarzu i w pokoju zapach stęchlizny.
Zlew w kuchni z za małym odpływem, więc się zatyka. W tym roku po raz pierwszy skorzystaliśmy z kuchenki i zlewu przygotowując kolację. Poprzednio korzystaliśmy tylko z lodówki.
Całe szczęście, że jesteśmy łazikami i sporo czasu spędzaliśmy na wędrówkach i dzięki temu dało się przeżyć.
Do Kudowy - tak, do Any - już nie.

, Otwock, 6 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Świetne miejsce na spokojny odpoczynek. Właśnie o to mi chodziło. Spokojna okolica, ładne tereny. Można się tutaj zrelaksować i oderwać od życia. Pokoje są bardzo czyste, pensjonat czysty i zadbany.

, Warszawa, 6 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo mile spędzony wypoczynek w Azylu. Fajna domowa atmosfera, w okół mnóstwo zieleni, plac zabaw dla dzieci altanka, a nieopodal rzeczka. Jeżeli ktoś szuka odpoczynku od zgiełku miasta, szuka ciszy i spokoju to właściwy adres :) Pokoje fajnie urządzone, czysto i schludnie. Udogodnienia dla małych dzieci. Krzesełka do karmienia, łóżeczko, pokój zabaw. W pobliżu sklep spożywczy.
Polecam serdecznie.

, Kraków, 5 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Dopieszczony pensjonat wspaniałe pokoje , aneks kuchenny . niesamowity salon z kominkiem ;)

, Krakow, 30 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Super pobyt. Mila obsluga, czyste pokoje i lazienki. Bardzo pozytywny PUB w budynku hostelu. Na pewno wrocimy!

, Krakow, 26 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo fajne i klimatyczne miejsce, polecam wszystkim w szczególności rodzinom z dziećmi. Zadbane i schludne pokoje, przemili właściciele

, Płock, 26 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Opinia opinia ale wrazenia niezapomniane .......Wlasciciele wspaniali ...z sercem na dloni o co nie poprosisz zawsze pomoga Bylismy z dziecmi na dluzszy weekend ......jestesmy zachwyceni napewno wrócimy! !!!Pokoje bez zastrzezen lazienki czysciutkie .....Klimat nie do opisania ...Polecam z calego serca

, Kęty, 23 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Miejsce, w którym czujesz się jak w domu. Począwszy od właścicieli, miłych, ciepłych, dbających o każdy szczegół. Pokoje czyste, pachnące i przytulne. Dobre zaplecze kuchenne, do dyspozycji oraz smaczne obiadokolacje. Idealne miejsce, aby wypocząć z dala od zgiełku i tłumu turystów. Dużo podróżuję i Azyl naprawdę jest godny polecenia. Pozdrowienia dla właścicieli. PS. na pewno tu jeszcze wrócimy.

, Białobrzegi, 21 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Prawdziwy Azyl od zgiełku miast , odpoczynek od codzienności zarówno do poleniuchowania jak i wycieczek . Cudowne miejsce, widoki zapierające dech. Jedzenie przepyszne, pokoje w pełni wyposażone. Miejsce dla dzieci -plac zabaw i inne atrakcje by sie nie nudziły. Gospodarze to wpaniali ludzie , bardzo serdeczni :)
Na pewno w tym roku wrócimy :)
Oczywiście z serca polecam :)

, Grudziądz, 21 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Cudowne miejsce, cisza spokój, gospodarze strasznie mili.
Pokoje piekne, czyste. Z całego serca polecam Azyl

, Gniewino, 21 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo miła obsługa wszystkie prośby spełnione.W sytuacji gdy coś zostawiliśmy w hotelu pan kierownik odesłał nam pocztą.Jestem zadowolona i na pewno tam wrócimy nie raz.:) Pozdrawiam

, wolbórz, 19 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Wspaniałe miejsce widoki przepiękne właściciele bardzo mili czuliśmy się jak w rodzinie .A ogród jak z bajki polecam to miejsce .My na pewno w tym roku na wypoczynek przyjedziemy w lipcu i będziemy to miejsce odwiedzać .Pozdrawiamy Agata i Wacław z synem Marcinem z Bydgoszczy

, Bydgoszcz, 15 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Wszystko zgodne co do opisu. Jak najbardziej polecam

, Częstochowa, 13 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Tygodniowy pobyt z rodziną oceniam na 6+
Pokoje oraz aneksy kuchenne dostosowane do potrzeb wypoczynkowych . Prowadzą segregację śmieci :) Świetna lokalizacja , Ustroń przepiękny - wrócę tu na pewno .

, Gliwice, 13 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Atmosfera przyjemna, właściciele życzliwi, czysto chociaż staromodnie jednak miejsca w pokojach zdecydowanie niewiele.

, Wejherowo, 11 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Wspaniałe miejsce na wypoczynek, zarówno podczas pobytu z rodziną jak i kilkudniowego, samotnego wypadu nad morze. Lokalizacja hostelu w Centrum miasta idealna na spacery, zwiedzanie,a dojazd nad morze zajmie tylko chwilę. Hostel czysty, zadbany, pokoje przytulne i wygodne. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Kolejne plusy za darmowy parking, wi fi, no i oczywiście za możliwość zamieszkania ze swoim czworonogiem. Super sprawą jest też ogród z altanką na tyłach hostelu. Piękne miejsce. Serdecznie polecam.

, Rzepin, 6 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem
1 2 3 4 5