Wyszukiwarka noclegów
Przyjazd
Wyjazd

Opinie

udany weekend, dom i podwórko zadbane, dużo atrakcji dla dzieci (piaskownica, zabawki, trampolina) polecam każdemu kto chce odpocząć, napewno jeszcze wrócimy. właścicielka bardzo miła, okolica również ładna.

Angelika Słomka, Łęczna, 6 czerwca 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

elektrownie wiatrowe w bliskim sąsiedztwie (400m.),sam własciciel trąbi w mediach że przebywanie w pobliżu jest niebezpieczne !!!,dużo pięknych ośrodków bliżej morza,tego konkretnego nie polecam !!!

Krzysztof Andrzejewski, Bydgoszcz, 6 czerwca 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Weekend majowy spędziliśmy w domku nad Wieprzem u Pana Zbyszka. Było super. Domki znajdują się w uroczym miejscu nad samą rzeką. Właściciel zadbał o zejście nad wodę. Pan Zbyszek służy pomocą, podpowiada co warto zobaczyć w Zwierzyńcu i okolicach. Cisza, spokój. Przesympatyczny właściciel. Warto podkreślić,że można przyjechać z psem.Polecamy.

Monika Mazurek, Lublin, 4 czerwca 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

udany weekend, dom i podwórko zadbane, dużo atrakcji dla dzieci (piaskownica, zabawki, trampolina) polecam każdemu kto chce odpocząć, napewno jeszcze wrócimy. właścicielka bardzo miła, okolica również ładna.

Angelika Słomka, Łęczna, 4 czerwca 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Piękne,spokojne miejsce, jelonek spaceruje po łące, nieopodal strumyk, w którym dzieci moczyły nogi, fajne miejsce na ognisko ( nie ma komarów :). W domku przyjaźnie i czysto

Marta Habza, Lublin, 1 czerwca 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Dziwią mnie te pozytywne opinie. Gospodarze wyjątkowo nieprzychylni dzieciom i to spokojnym, nie robiącym hałasu. Gospodyni wpadła nam do pokoju bez pukania. Gospodarz nie chciał ustawić rozregulowanego telewizora, dopiero pan z sąsiedniego pokoju mi pomógł. Miała być kuchnia, na której można ugotować a jest tylko mikrofala. Ogólnie mówiąc nieprzyjemnie.

Oracz Joanna, Komorów, 27 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Fajne miejsce, dobrze umiejscowione ( blisko sklepy, apteka i przystanek ). Wracamy i pozdrawiamy właścicielkę p. Anię i obsługę!!!

Małgorzata Kuligowska, Łódź, 23 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo fajne miejsce. Pokoje są czyste , łazienka o.k. Wszystko zgodnie z opisem. Niczego nie brakuje. Napewno nie raz odwiedzę to miejsce. Polecam.

Dorota Kulikowska, Wrocław, 23 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Super ludzie, miła atmosfera czysto i zadbanie polecam

Waldek Krzysztof, Koszalin, 18 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

wow

Elly Dunnson, dsd, 16 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Super miejscówka. Nowe miejsce, ładne i przestronne pokoje

Michał Król, Rokietnica, 15 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Rewelacyjny !!! Polecam mega wiejska sielanka i super wypoczynek. Miejsce idealne dużo miejsca. Idealne miejsce na ognisko i łowienie ryb. Mega klimat i wszystko ok a gospodarz przemiły człowiek Polecamy

Iga Uchman, Rzeszów, 12 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

, . .

, , . , , , , , .

, , , . , . , .

, , . , .

Anna Petrenko, Wroclaw, 9 maja 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Example review

Dorothy Carrierosky, New York, 20 kwietnia 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Super!

Dorothy Carrierosky, Kraków, 20 kwietnia 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Polecam noclegi!

Maciej Szalko, Lubaczów, 23 marca 2023

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Szczerze polecam noclegi Gasthaus w Radkowie, super miejsce jako baza wypadowa na okoliczne atrakcje, pokoje z łazienką czyściutkie, zadbane, wyposażone we wszystko co jest potrzebne, tak samo kuchnia. Pan Właściciel bardzo miły, bezproblemowy. Naprawdę bardzo polecam!!

Patrycja Pati, Lubin, 30 października 2022

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Nieuczciwy gospodarz. Odmówił wystawienia faktury/ rachunku za pobyt. Pozbawił mnie tym samym skorzystania z dofinansowania przez zakład pracy. Nie polecam

Karina Kosior, Warszawa, 19 października 2022

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Zapewniam że nie znajdziesz niczego lepszego w promieniu wielu kilometrów. To wspaniałe miejsce znakomicie zarządzane z dbałością o każdy szczegół. Polecam gorąco.

Marek Domagała, Dąbrowa Górnicza, 18 października 2022

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Siper, polecam.

Kasia Kasia, Lublin, 14 października 2022

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem
1 2 3 4 5