Wyszukiwarka noclegów
Przyjazd
Wyjazd

Opinie

Jedyny minus to brak rolet,a tak to polecamy

Beata Kryszczak, Jaroslawiec, 9 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Apartamenty na najwyższym poziomie, bardzo eleganckie i przytulne, Duży plusza świetne lokalizacje i udogodnienia.

Ewa Kuźma, Kraków, 8 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Opinię publikuję w imieniu zadowolonych z pobytu rodziców, których wysłałam do Pani Stanisławy jako prezent z okazji 70. urodzin mojej mamy. Wybór był zdecydowanie trafiony. Oto, co napisali rodzice:

"Chcecie zakosztować wypoczynku w nietuzinkowym otoczeniu, w ciszy i spokoju, nie wspominając już o smakach kuchni pani Stanisławy? Polecamy "Siedlisko u Bodka", Krynice 152. Duża buźka, pani Stanisławo!"

Marysia Książek, Siemianowice Śląskie, 8 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Niesamowicie mili i sympatyczni właściciele. Pokój i łazienka bardzo czyste, zadbane a ogólnodostępna kuchnia super wyposażona. Bardzo blisko do zalewu oraz innych atrakcji. Polecam!

Marcelina Modelska, Rzeszów, 8 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

zadowoleni z pobytu w Krynicy Zdroju na kwaterze noclegi centrum

Wiesław Mortka, tarnobrzeg, 8 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Nie polecam nikomu młodemu, zostaliśmy dwa razy upomnieni w pierwszy dzień chwilę po 22ej o słuchanie muzyki i śmiechy, i w trzeci dzień o zbyt głośne śmianie się i zaśpiewanje sto lat, kiedy znajomi mieli 25 lat po ślubie o godzinie 16ej podkreślam o 16ej na tarasie. Właścicielka twierdziła, że przeszkadzamy sąsiadą.Trafiliśmy do dwu osobowego pokoju w 3 osoby tragedia. Po 4 dniu się ewakuowaliśmy gdzie indziej szkoda słów. Nigdy nie byliśmy nigdzie tak potraktowani ! Proszę Pani zostałam poinformowana, że w domku zostało miejsce dla 2 osób,a nie w pokoju sama Pani polecała by wziąść pokuj, że będzie wygodniej, a z drugiej strony dlaczego w pokoju 2 osobowym skasowano nas normalnie za 3 osoby ? . Szkoda też, że się Pani nie ustosunkowała się do tego jak o godzinie 16ej Pani przyszła z pretensjami bo śpiewaliśmy sto lat szkoda, że takie coś uważa Pani za imprezę chyba Pani na imprezie w życiu nie była ! Polecam wynajmować noclegi osobą z kółka różańcowego, lub głuchoniemym wtedy Pani będzie miała ciszę i spokój i zero konfliktów z sąsiadami !

Kamila Gonsior, Ruda Śląska, 6 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

z czystym sercem polecam ! Wspaniali gospodarze, bardzo dobre warunki jak na taką cenę! Na pewno tu jeszcze wrócę

Paulina Ewelina Fidala, Warszawa, 6 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Dziękujemy za super pobyt. Wspaniala Pani Gospodyni. Chętnie będziemy wracać. Pozdrowienia z Łodzi.

Aleksandra Kolasa, Łódź, 5 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo polecam Domki letniskowe Natalie. Wszystko było zgodne z opisem i zdjęciami. Czysto, spokojna okolica i blisko do centrum oraz na plażę. Pani właścicielka bardzo uprzejma i pomocna. Napewno jeszcze tam wrócimy :)

Kasia Włodarska, Oświęcim, 4 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Brud (domek nieposprzątany), smród (z szamba) , hałas (brak wyciszenia ) , niedoróbki wykończeniowe - generalnie nie polecam dla normalnych ludzi pragnących spokoju i wypoczynku. Typowa imprezownia dla młodych - balanga dużej grupy młodzieży do 03.00 nad ranem - brak snu, koszmar.

Krzysztof Mróz, Inowrocław, 4 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo fajne miejsce ,miła i serdeczna atmosfera . Pokoje przestronne czyste i zadbane ,łazienka przy pokoju ,kuchnia dobrze wyposażona, gospodarze sympatyczni ,mili i pomocni . Gorąco polecam !!!!!!!!!!

Roman Szcz, Strumień, 1 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Może zacznijmy tak "TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WYPOCZYNKIEM I ATMOSFERĄ URLOPOWĄ"
Czytając opinie na temat tego ośrodka mam wrażenie jakby brakowało tam tylko fioletowej krowy MILKA co daje kakaowe mleko.
Wydaje mi się że te opinie(och,ach,cudownie itp) pisze najbliższa rodzina właścicieli bo z niczym takim się nie spotkałem.
Wybraliśmy się w miesiącu sierpniu ze znajomymi do tego "ośrodka" aby się troszkę odstresować. Niestety nie było nam to dane ponieważ w drugim dniu pobytu o godzinie 22:20
przyszedł właściciel i stwierdził że zachowujemy się nagannie i nie odpowiada za to jak przyjedzie policja.Tak stwierdzam cicho nie było ale nie jestem na koloniach żeby
kłaść się spać o 22:00 albo rozmawiać szeptem.Cóż rozeszliśmy się.
I oto w 4 dniu pobytu znajomi obchodzili rocznicę ślubu i nauczeni poprzednim zdarzeniem rozpoczęliśmy nasiadówkę o godzinie 16. Po toaście który został odśpiewany przypełzła
właścicielka i patrząc w dół a nie na nas stwierdziła że zachowujemy się niestosownie. No cóż opuściliśmy ten przybytek. Mógłby, jeszcze wiele na ten temat pisać ale myślę
że wystarczy.
Reasumując ośrodek znajduje się przy skrzyżowaniu dwóch głównych dróg także nie polecam wyjazdu z dziećmi i zwierzętami BARDZO WYSOKIE ZAGROŻENIE WYPADKIEM
Można zapomnieć o popołudniowych czy wieczornych spacerach gdyż drogi przy tym "ośrodku" nie posiadają chodników tylko pobocze. Doświadczył to nasz znajomy który czasowo
poruszał się na wózku inwalidzkim i parę razy miał bardzo bliski kontakt z samochodami. Kontakt z właścicielami ograniczony nam wrażenie, jakby właściciel był byłym
wojskowym a właścicielka nie lubiła ludzi i to tłumaczy ich zachowanie. A swój prywatny dom pewnie mają wybudowany z dala od ludzi.
Warunki pobytu standardowe nie adekwatne do ceny po prostu du.y nie urywa. Przygotowanie jakiegokolwiek posiłku na miejscu niemożliwe po włączeniu jednego palnika
i czajnika wybijał prąd. Jesteśmy tak zniesmaczeni tym pobytem tak że nie polecam noclegów, no chyba że jesteś starym głuchym i ledwo ruchliwym turystą.

Dominik Krupa, Ruda Śląska, 1 września 2020

Drogi niezadowolony Gościu ! Nie zgłaszał Pan żadnych niedogodności w trakcie pobytu,aż do momentu gdy została Państwu zwrócona uwaga za zbyt głośne zachowanie i zakłócanie ciszy nocnej.Naszym obowiązkiem jest dbanie o dobry i spokojny wypoczynek wszystkich Gości.Były na Państwa zachowanie skargi więc grzecznie poprosiliśmy aby Państwo zachowywali się trochę ciszej.Chyba po zwróceniu Państwu uwagi została urażona czyjaś duma? Niepotrzebnie bo wszędzie obowiązują określone zasady.A jeśli chodzi o awarię prądu to była to chwilowa przerwa w dostawie prądu niezależna od nas. Jeśli chodzi o opinie innych Gości to są jak najbardziej prawdziwe i proszę nie sugerować oszustwa bo jest to bardzo nie na miejscu.Jeśli chodzi o brak chodników w miejscowości to proszę napisać skargę do Władz Gminy Solina,nie mamy wpływu na brak chodnika w miejscowości. Pozdrawiamy

DOMKI - CHATY - POKOJE - SOLINA- DOMOWE WYŻYWIENIE, 5 września 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Kwatera godna polecenia. Pokoje i łazienka idealnie czyste. Spokojni i mili właściciele, bardzo blisko promu, do morza 20 min spacerkiem przez park zdrojowy.

Aga Wal, Kalisz, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Borsuczynę poznałam już kilka lat temu i cały czas wracam. Nawet teraz w czasie pandemii, bo wiem, że dbają tam o czystość a teraz to już aż nadto. Należy się 5 gwiazdek!

Jolanta Wasilewska, Szczecin, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo polecam! Cudowna Pani Stanisława, która piekła nam własny chleb i świetnie gotowała. Moją córka się absolutnie w niej zakochała. Miejsce bardzo urokliwe, na żywo jest jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo spokojnie, w sąsiedztwie wody, a Roztocze to cudowny region. Polecam wycieczki do Zwierzyńca i okolic Szumów. W tym miejscu można prawdziwie wypocząć, a Gospodyni zadba o Ciebie jak o własne dziecko. Na pewno jeszcze wrócimy!

Natalia Zielińska, Warszawa, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Piękne, zadbane miejsce, o kwadrans od centralnych atrakcji a na spokojnym, cichym osiedlu (ZALETA !!!! ), przemiła i wspierająca właścicielka, wielkie-przewygodne łóżko (mieliśmy pokój dwuosobowy). Naprawdę, WARTO!

Anna Jaskuła, ŁÓDŹ, 31 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyściutkie, okolica rownież. Gospodyni przesympatyczna. Spokojna i cicha okolica z pieknym ogródkiem. Polecam dla rodzin jak i bez. Super baza wypadowa do zwiedzania Trójmiasta.

Magdalena Budny, Warszawa, 30 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Przepiękne miejsce w "środku ciszy". Wychodzisz z domku i dech ci zapiera. Wielkie świerki dają cień, w wodzie wielkie karpie i amury tylko czekają na twoją przynętę, a brak zasięgu i telewizora pozwala ci odciąć się od całego zła tego świata. Bogusław cieszy się każdym twoim uśmiechem, kocha ryby i grzecznych turystów. Oaza to jedno z piękniejszych miejsc na polskiej ziemi. Kto tam nie był ten tego nie zrozumie. Ja i żona wracamy za rok. Nic nie zmieniajcie, ryb dopuście, rydze pogońcie by rosły. Dziękujemy za wspaniały tydzień i już odliczamy dni do przyszłych wakacji. Wędkarzom radzę wziąć mocny sprzęt, żyłka co najmniej 0,30 podbierak też duży.

Wojciech Potocki, Warszawa, 29 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo miło wspominamy pobyt w Siedlisku. Pani Stasia bardzo życzliwa i pomocna. Spełniała nasze różne kulinarne zachcianki. Gotuje wspaniale, piecze własny chleb i przepyszne ciasta. Udzieliła wielu porad na temat zdrowego żywienia i podpowiedziała, gdzie w najbliższej okolicy kupić miód, olej, wędlinę itp. Siedlisko to miejsce dla osób ceniących spokój, piękne widoki i bliskość wszystkich atrakcji turystycznych Roztocza. Jeśli nie dałyśmy w każdej kategorii 5 gwiazdek, to tylko dlatego, że dom wydaje się jednak być nadmiernie przeładowany przedmiotami, dekoracjami i gadżetami, które nie wszystkim mogą przypaść do gustu.

Magdalena Jarczewska, Warszawa, 27 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Fantastyczne miejsce. Jest cicho, czysto, spokojnie i zielono, co w połączeniu z niezwykłą gościnnością i serdecznością gospodarzy spowodowało, że spędziliśmy świetny urlop
Asia, Darek i Kuba z Częstochowy

Kuba Biczak, Częstochowa, 27 sierpnia 2020

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem
8 9 10 11 12