Zadzwoń
Napisz

Azyl Pod Lasem (11 opinii)

Pokoje gościnne, 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Zaryte 142 a zobacz na mapie

Typ obiektu:
Pokoje gościnne

Województwo:
małopolskie

Region:
Tatry i Podhale

Przy kontakcie telefonicznym prosimy powołać się na serwis e-nocleg.pl
Zadzwoń
Napisz
Strona www

Rezerwacja

Przyjazd
Wyjazd

Ceny

Ceny w obiekcie: Od 25,00 zł do 35,00 zł za osobę na noc
Pokój typu twin
Nazwa
Osoby
Cena całkowita
Pokój nr 21
Pokaż szczegóły
50,00 zł
50,00 zł za dzień
Pokój trzyosobowy
Nazwa
Osoby
Cena całkowita
pokój nr 7
Pokaż szczegóły
120,00 zł
120,00 zł za dzień
Pokój nr 8
Pokaż szczegóły
90,00 zł
90,00 zł za dzień
Pokój nr 10
Pokaż szczegóły
90,00 zł
90,00 zł za dzień
Pokój czteroosobowy
Nazwa
Osoby
Cena całkowita
Pokój nr 9
Pokaż szczegóły
120,00 zł
120,00 zł za dzień

Twoja opinia

Ciepłe, rodzinne, spokojne miejsce. Przytulne, klimatyczne pokoje, piękne widoki, cisza i odpoczynek. Wspaniali gospodarze, przesłodkie zwierzaki - kotek łasi się do nóg, papuga rozdaje buziaki, a obejścia pilnuje łabędź. I my i dziecko - pełen zachwyt!

Iwona Jasiewicz, Rzeszów, 10 września 2019

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Po prostu - idealnie. Czyściutko, spokojnie, powietrze aż pachnie. Nie trzeba przywozic kawy , herbaty ( jest nawet kilka rodzai ,),cukru ani żadnych przypraw, wszystko jest w kuchni. Szklanki, talerze, sztućce, miseczki, piekarnik, mikrofala- full wypas. Gospodarze przemili i uczynni. Miejsca tak dużo na posesji, że parę rodzin jednocześnie grilluje i nie wchodzą sobie w paradę. Atmosfera domowa, blisko szlaków, są sklepy, kościół. POLECAMY

Inka Jabłońska, Łódź, 7 lipca 2019

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo fajne miejsce dla rodzin z dziećmi

Pawel Dąbrowski, Warszawa, 20 kwietnia 2019

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Miejsce super, prawdziwy azyl od zgiełku miasta i znanych miejscowości wypoczynkowych, blisko zarówno do sklepu jak i na szlaki, dzieci zachwycone miejscem, widokami i zwierzętami z Azylu. Gospodarze mili i sympatyczni służący pomocą. Za rok wracamy:)

Anna Pieńkowska, Zambrów, 25 sierpnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo miła obsługa...
Polecam

Leszek Ochnicki, Bytom, 20 lipca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo mile spędzony wypoczynek w Azylu. Fajna domowa atmosfera, w okół mnóstwo zieleni, plac zabaw dla dzieci altanka, a nieopodal rzeczka. Jeżeli ktoś szuka odpoczynku od zgiełku miasta, szuka ciszy i spokoju to właściwy adres :) Pokoje fajnie urządzone, czysto i schludnie. Udogodnienia dla małych dzieci. Krzesełka do karmienia, łóżeczko, pokój zabaw. W pobliżu sklep spożywczy.
Polecam serdecznie.

Aneta Brandys, Kraków, 5 kwietnia 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Bardzo fajne i klimatyczne miejsce, polecam wszystkim w szczególności rodzinom z dziećmi. Zadbane i schludne pokoje, przemili właściciele

Aleksandra Jankowska, Płock, 26 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Opinia opinia ale wrazenia niezapomniane .......Wlasciciele wspaniali ...z sercem na dloni o co nie poprosisz zawsze pomoga Bylismy z dziecmi na dluzszy weekend ......jestesmy zachwyceni napewno wrócimy! !!!Pokoje bez zastrzezen lazienki czysciutkie .....Klimat nie do opisania ...Polecam z calego serca

Joanna Gonciarz Chrapkiewicz, Kęty, 23 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Miejsce, w którym czujesz się jak w domu. Począwszy od właścicieli, miłych, ciepłych, dbających o każdy szczegół. Pokoje czyste, pachnące i przytulne. Dobre zaplecze kuchenne, do dyspozycji oraz smaczne obiadokolacje. Idealne miejsce, aby wypocząć z dala od zgiełku i tłumu turystów. Dużo podróżuję i Azyl naprawdę jest godny polecenia. Pozdrowienia dla właścicieli. PS. na pewno tu jeszcze wrócimy.

Elżbieta Kowalczyk, Białobrzegi, 21 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem

Prawdziwy Azyl od zgiełku miast , odpoczynek od codzienności zarówno do poleniuchowania jak i wycieczek . Cudowne miejsce, widoki zapierające dech. Jedzenie przepyszne, pokoje w pełni wyposażone. Miejsce dla dzieci -plac zabaw i inne atrakcje by sie nie nudziły. Gospodarze to wpaniali ludzie , bardzo serdeczni :)
Na pewno w tym roku wrócimy :)
Oczywiście z serca polecam :)

Agnieszka Huk, Grudziądz, 21 marca 2018

Ogólne wrażenia
Standard
Obsługa na miejscu
Czystość
Zgodoność z opisem
1 2

Zapytaj o nocleg

Przyjazd
Wyjazd

Mapa